[ Stäng ]

Jag är utmanad av Sofia

9 december 2007.

Utmaningen gäller att man ska redovisa 7 önskningar med motiveringar och sedan skicka utmaningen vidare till 7 andra bloggar. Nu vet jag att den här utmaningen rullat på ett tag, så jag avstår från att sända den vidare. Skulle någon kännar för det så är det bara att hänga på.

  1. Först och främst önskar jag att Eva och pojkarnas resa från Sicilien och hem hit till Sverige nästa vecka ska gå bra, att det inte blir några förseningar, att de får ett trevligt dygn i Stockholm och att det är stilla och fint på havet när de ska åka hit till Gotland med båt.
  2. Jag önskar att våra barn får fortsatt framgång och lycka i livet. Hur gamla de än blir så har man tanke på dem och vill att de ska må gott.
  3. En annan önskan är att Åke och jag ska kunna åka iväg på någon trevlig resa i vinter. Även om man är pensionärer, så behöver man semester och ett avbrott i vardagen då och då.
  4. En möjlighet att tillbringa längre tider på Sicilien än en vecka står högt på önskelistan.
  5. Jag skulle önska att Dagens Nyheter gick att läsa på morgonen utan en massa nysande och snörvlande.
  6. Jag önskar att det vore 2 månader höst, 2 månader vinter, 2 månader vår och 6 månader sommar. Det vore precis lagom! Man får känna årstidsväxlingarna, men ändå är vår och sommar dominerande.
  7. En önskan är få en trädgårdsarkitekt att ta sig an vår trädgård. Jag har många idéer om hur jag skulle vilja ha det, men har inte kraften att genomdriva dem. Några goda tips och råd skulle kanske kunna sätta fart på mig.