[ Stäng ]

Jag är utmanad av Britt-Inger

8 augusti 2007.

Tack Britt-Inger för dina vänliga ord om min hemsida!

Regler: De som blir tagna ska skicka utmaningen vidare till fyra andra som inspirerar med sin blogg eller personliga hemsida - obs, inget tvång!

Jag håller med Britt-Inger, det här var en rolig, men ganska svår uppgift. Det är ju så svårt att välja bland alla trevliga hemsidor och bloggar. Här kommer i alla fall mina val:

Astrid - www.astridla.com
Astrids hemsida besöker jag nästan dagligen. Hon har mycket trevligt att läsa, vackra foton och en jättemysig blogg. Dessutom en väldigt fin receptsamling.

curlingmormor - http://curlingmormor.wordpress.com
curlingmormor är en ganska ny bekantskap, men hennes blogg andas så mycken kärlek och optimism. Jag blir lika glad varje gång jag besöker den och att hon är en riktig curlingmormor framgår alldeles klart. Lyckliga Lilleman som har en sådan mormor!

Mia - http://www.mia.vox.nu
Mia har en hemsida som ständigt uppdateras, dit kommer jag ofta tillbaka. Dessutom har hon en helt otrolig blogg På resande fot(steg) där hon gör en fantasiresa genom Sverige baserad på de sträckor hon avverkar på sina promenader.

Pia - pimli.se
Pia´s hemsida och blogg är en stor inspiration och glädje för mig. Henne besöker jag varje dag för att läsa bloggen, som innehåller mycken klokskap. Layouten på pimli.se är helt otroligt läcker och hon delar med sig av sina kunskaper på sin sida Tips & trix.