¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Och tänk att jag vann!!

Prisad för sin blogg om gården Av Lars Schill Helagotland.se 2009-12-01

Ingrid Levander, Fröjel, blev en av vinnarna bland landets bloggare över femtio. Hon prisades för sin ”Livet på Stenstugu”.

I lördags delade Dax, Sveriges största community för 50-plussare, ut pris till Sveriges bästa bloggare över 50 år. Det skedde under en stor fest på restaurang Momma i Stockholm. Då hade svenska folket sedan september kunnat nominera och rösta på sina favoritbloggar i fem kategorier. Och i kategori ”Övrigt” segrade Ingrid Levander med sin blogg ”Livet på Stenstugu”.

- Otroligt roligt att få stå där på scenen som vinnare, bloggade Ingrid efteråt. Och hon belönades också med ett fint förstapris i form av en ny, bärbar dator.

- Vi har fått ett enormt gensvar sedan vi tog initiativet till bloggtävlingen. Sedan tidigare har vi i vårt community sett ett stort intresse för att använda sociala medier, men med daxbloggen har vi verkligen lyckats slå hål på myten att 50-plussare inte umgås på nätet, säger Inger Fohlin, vd på Dax.

Ingrid är 70 år och började blogga när hon slutade jobba inom jordbruket. Hon har haft dator ända sedan 1988 men använde den först enbart som ordbehandlare och för bokföring. 2004 började hon sin första blogg och där hon i dag, som namnet anger, lämnar rapporter från livet på gården Stenstugu i Fröjel.

- Nu är vi tillbaka på Stenstugu efter en helt underbar helg i Stockholm, bloggade hon i går.